top of page
fst

ЗА НАС И НАШАТА МИСИЯ

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО?

Пътят на FST стартира през 2020 година, когато един активен човек, отдаден на спорта и винаги в движение, осъзнава липсата на продукт на
пазара, който да бъде удобен за консумация в движение и същевременно да бъде полезен, съдържайки всички необходими макронутриенти за организма.

 Благодарение на неговата работа, непримиримост и страстта му към активния начин на живот се ражда идеята за първия продукт под марката FST - протеинов бар.


Не след дълго човекът превръща своята идея в реалност и пуска първата партида протеинови барове на пазара. Започва да обикаля от магазин на магазин, предлагайки своя продукт. Реакцията на хората е повече от положителна и в рамките на няколко месеца поръчките започват да валят.
Отдаден на мисията си, той работи неуморно, за да може да обработи всички поръчки. Скоро осъзнава, че продуктът има голям потенциал и за да достигне до още повече хора и пазари, той се нуждае от помощ.

Така и семейството му се присъединява към фирмената дейност и заедно сформират екип-мечта.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

С усърдна работа и стремеж да предоставят стойностни, качествени и здравословни продукти на своите клиенти, FST успява да реализира множество идеи, включително продукти без добавена захар, подходящи дори за диабетици.

Свикнали сме здравословното хранене да е обвързано с безвкусни диети и лишения. Но с продуктите на FST това остава в миналото, защото не е нужно да лишаваме сетивата си от удоволствието на добрия вкус, комбиниран с качествена храна.

Всички продукти на FST са подходящи както за професионалнални спортисти с активна натовареност, така и за хора, които не са стъпвали във фитнеса.

Екипът на FST е устремен към своята цел - да предлага здравословни решения на хората, за които здравето е важно, но са погълнати от
забързаното ежедневие, неспирно работят по нови проекти. Работата им е тяхна страст и се наслаждават на всеки един ден, в който за заедно и успяват да усъществят мечтите и идеите си за един по - здравословен живот.

bottom of page